Aan de slag met de vuurkoffer.

Ontdek de vuurmeester van jouw groep

Veilig aan de de slag met vuur: zelf of onder begeleiding.
Met de vuurkoffer leer je veilig vuur maken met verschillende technieken. Ervaar hoe het was om vuur te maken als de eerste oermensen met vuurstenen of wordt een echte Bear Grylls survival expert en tover bliksemsnel vuur met je fire steel. Of misschien krijg je het liever zelf warm van onze vuurboog

Na een vakkundige uitleg van de verschillende technieken kan je zelf aan de slag met enkele spelvormen om elkaar uit te dagen en te zien wie er zich kroont tot de echte vuurmeester van de groep.

Eens het vuur lekker brandt, kunnen we hier nog een workshop koken op houtvuur aanbreien en kan er van een heerlijke kampvuursnack tot een volledige maaltijd bereid worden op het kampvuur.

Beide workshops kunnen op verschillende manieren en in verschillende prijsklasses aangeboden worden. Ofwel ga je zelf aan de slag met de koffer met bijhorende uitleg en recepten ofwel laat je ons al het werk doen en voorzien wij alle ingrediënten en begeleiding.

Dit aanbod gebeurt door middel van vrijwilligers en is enkel mogelijk indien wij een beschikbare vrijwilliger kunnen vinden.

Prijzen zijn steeds op aanvraag en variëren tussen € 2 per persoon voor enkel het gebruik van de koffer tot € 25.00 per persoon voor de bereiding van een volledige luxueuze maaltijd op houtvuur.

De mogelijkheden zijn:

  • Gebruik van de vuurkoffer
  • Workshop vuur maken onder begeleiding
  • Popcorn maken op het kampvuur ( zelf of onder begeleiding)
  • Pizza op een stokje maken op het kampvuur ( zelf of onder begeleiding)
  • Wafels of pannenkoeken bakken op het kampvuur ( ism Teute Gerard)
  • Workshop koken op houtvuur (onder begeleiding of ism Teute Gerard)
  • Workshop koken op houtvuur deluxe (onder begeleiding of ism Teute Gerard)

Aanvragen richt je op mail naar brink@hopper.be met vermelding van je interesse in bovenstaande mogelijkheden, de groepsgrootte en soort van de groep, en gewenst budget.