Partner voor het jeugdwerk

 

Hopper, winkel van scouts, partner voor jeugdwerk.

Bij Hopper Winkel geloven we sterk in de kracht van jeugdwerk. Wat Hopper verdient met verkoop en uitbating van jeugdverblijven vloeit integraal terug naar het jeugdwerk.
We delen de waarden en missie van Scouts en Gidsen Vlaanderen en zetten bovendien met de winkel en jeugdverblijven in op vijf pijlers.

Welkom bij Hopper. Ontdek ons aanbod voor jeugdwerk.Waarom kiezen voor Hopper?

Trots op onze service en expertise

Al tientallen jaren zetten we onze scoutsgroepen (en andere jeugdgroepen) op weg naar grote of kleine avonturen met kwaliteitsvol en duurzaam materiaal. Daar zijn we fier op, en zo konden we een unieke expertise op te bouwen waar alle jeugdorganisaties van kunnen genieten. Tenten die jarenlang meegaan, braadpannen waar je zorgeloos in bakt en braadt, of veiligheidsmateriaal waar je mee opvalt.

Hopper garandeert een betrouwbare service en een snelle levering uit voorraad. We zorgen voor een vlotte afhandeling en correcte facturatie . Grote bestellingen leveren we op afspraak, zodat ze niet onverwacht aan jouw deur staat. Uiteraard stopt onze service daar niet: je mag rekenen op onze nazorg en garantie.

Vraag een offerte op maat aan

Heb je een grote of kleine bestelling? Die voeg je eenvoudig toe aan je winkelmandje in onze webwinkel, en je rekent daar ook af. Vijf tenten tenten of een stapeltje borden? We verwerken ze even makkelijk. Heb je specifieke behoeften of wensen? Wij stellen graag een offerte op maat voor je samen. Contacteer daarvoor onze klantendienst.

Op zoek naar iets specifieks?

Hoewel ons aanbod is afgestemd op de behoeften van onze klanten, gaan onze mogelijkheden verder dan wat standaard beschikbaar is, dankzij onze langdurige en uitstekende relaties met leveranciers. Heb je een specifieke vraag of een project in gedachten? Ons aankoopteam staat klaar om samen met jou te bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Interesse in een groepsaankoop?

Regelmatig organiseren we een groepsaankoop voor jeugdgroepen. Op basis van bevraging bij onze scoutsgroepen zoeken we een product of productgroep waar onze groepen nood aan hebben. Die groepsaankoop stellen we, wanneer relevant, ook open voor andere jeugdbewegingen en organisaties. Met onze meest recent groepsaankoop brachten we een 300-tal aan het jeugdwerk aangepaste EHBO-rugzakken aan een zeer scherpe prijs aan de man.
Wil je op de hoogte blijven van aankomende groepsaankopen? Meld je aan op de mailinglijst groepsaankoop. Je hoort enkel van ons wanneer er een groepsaankoop in de steigers staat.


Waar wacht je nog op? Ontdek ons uitgebreid assortiment groepsmateriaal met de buttons hierboven en laat Hopper jou ondersteunen bij het creëren van onvergetelijke ervaringen voor de jeugd van vandaag, de volwassenen van morgen.

HOPPER Go Scout IT