Ontdek het oudste jeugdverblijf van Vlaanderen. Ervaar zelf waarom groepen al meer dan 80 jaar met plezier terug denken aan hun verblijf! Nergens anders vind je zo'n speelbos als prachtig decor voor al jouw groepsactiviteiten: jeugdbewegingen, scholen, verenigingen. Je vindt er zeker iets op jouw maat.

Op De Kluis vind je drie verschillende types gebouwen en verschillende kampeerterreinen, combineerbaar of te huur als aparte entiteit.

Vind je een vlotte bereikbaarheid ook een pluspunt? Dan ben je bij De Kluis aan het goede adres! Centraal gelegen in België vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen zalig genieten van een verblijf midden in het grootste gemengde loofbos van Vlaanderen toch op een steenworp van de historische studentenstad Leuven.

De ligging van dit Hopper jeugdverblijf leent zich tot een heerlijk verblijf in de natuur, en dat maak je zelf zo intens als je wil. Een eigen woudloperskeuken, een oriëntatieloop, een tocht met gidsen, een avontuur met de mountainbike. Zowel in bos als stad een waaier aan activiteiten.

Virtueel rondwandelen op De Kluis met Google Streetview? Kom gerust binnen!

Lees meer

Contact

Adres

Kluis 1
3051 St.-Joris-Weert
Plan je route

Telefoon

+32 16 47 71 72

E-mail

kluis@hopper.be