Op kamp of bosklassen in hartje Kempen?
De Brink ligt midden in de bossen van de Kempense Heuvelrug, nabij centrum Herentals en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

De Brink is er zowel voor jeugdgroepen die op zoek zijn naar de ideale kampplaats of bivakhuis als scholen (bosklassen en openluchtklassen). Van een halve dag activiteit tot een tiendaags kamp, de Brink biedt heel wat mogelijkheden.

Overnachten doe je in een van onze gebouwen (zelfkook of vol pension) of in je eigen tenten op onze kampterreinen. Er zijn 3 gebouwen met in totaal 200 bedden en 10 kampeerterrreinen voor groepen. Een unieke ervaring die je moet meegemaakt hebben, is ongetwijfeld een verblijf in De Shelter.

Genieten van het kampvuur, spelen in de natuur of met een vlot op de Nete, alles ligt op wandelafstand van De Brink. Herentals en zijn natuurlijke omgeving zijn de ideale uitvalsbasis om een tiendaags kampprogramma rijkelijk mee te vullen.

Virtueel rondwandelen op De Brink met google streetview? Kom gerust binnen!

Lees meer

Vergaderzaal

Op zoek naar een andere omgeving voor je vergadering, workshop of teamdag? Onze groepsaccommodatie is ook perfect te huren als dagruimte! Ruime zalen, combineerbaar, catering op vraag: mogelijkheden zat. En in het groen!

Contact

Adres

Bosbergen 1
2200 Herentals
Plan je route

Telefoon

+32 14 21 15 33

E-mail

brink@hopper.be

Activiteiten