Publiciteit maken voor Hopper


Reclame maken voor Hopper? Dat kan op twee manieren: je plaatst een advertentie in het groepsblaadje of je zet de Hopper-Banner op de groepswebsite.

Digitaal, print of beide? Aan jullie de keuze. 

Voor wat hoort wat

Natuurlijk krijg je voor de publiciteit wat in de plaats, welke vorm van publiciteit je ook kiest. Plaats je onze banners? Dan maak je maandelijks kans op een mooie groepsprijs. Zet je een van onze advertenties in het groepsblaadje, dan krijgt de groep een aankoopbon. 

 

Publiciteit voor Hopper Winkel in je groepsblad 

Onderaan deze webpagina vind je kant en klare adevertenties die je zo in het groepsblad kan plaatsen. 

Kies voor de Hopperwinkel die het dichts bij je groep te vinden is.   

Groepen die publiciteit voeren krijgen een aankoopbon: per editie en ongeacht de grootte van het groepsblad, 7,60 € voor een hele bladzijde, 3,80 € voor een halve.

Stuur een bewijsexemplaar (ten laatste begin september) op naar de Hopper Winkel klantendienst, Paul Vekemanslaan 100, 2660 Hoboken.

Rond 15 september maken we de balans op van een jaar reclame en ontvang je de aankoopbon.

Vragen? (03)231 62 68 of mailen: winkel@hopper.be.

Publiciteit voor Hopper Winkel op je website

Met een banner op jullie website help je leden en hun ouders snel naar de Hopperwinkels. In één klik naar het uniform: makkelijker kan niet. Bovendien maken ze zo kennis met het Hoppermerk van Scouts en Gidsen Vlaanderen en ontdekken ze de jeugdverblijven en het hele winkelassortiment.   

UPDATE 2019: 

Door de verhuis naar de vernieuwde hopper.be, zijn de banners tijdelijk niet beschikbaar. We brengen ze zo snel mogelijk  terug beschikbaar.

OP DE HOOGTE BLIJVEN? Stuur ons een mailtje, dan nemen we contact met je op wanneer de banners terug beschikbaar zijn.

We bieden je afhankelijk van de ruimte op je site twee mogelijkheden aan. Als kan, gebruik dan graag de horizontale versie, hier kunnen we meer info op kwijt (de inhoud van de banner zal van tijd tot tijd veranderen, de afmetingen blijven uiteraard altijd dezelfde).

Om het de webmasters makkelijker te maken hebben we hieronder een tool om de code voor de banner te genereren. Het is belangrijk dat je de juiste gegevens invult, zo kunnen we goed bijhouden wie kans maakt op de prijzen!

Tombolaprijzen en sponsoring 

Tombola, quiz of beloningen voor een groepsverkoop, kortom prijzen nodig voor een activiteit? 

Neem contact op met het verkoopsteam van de winkel bij jou in de buurt. Ze helpen je daar graag verder.