Publiciteit maken voor Hopper


Reclame maken voor Hopper? Dat kan op twee manieren: je plaatst een advertentie in het groepsblaadje of je zet de Hopper-Banner op de groepswebsite.
Digitaal, print of beide?
Aan jou de keuze.

Voor wat hoort wat

Natuurlijk krijg je voor gevoerde publiciteit wat in de plaats, welke vorm van publiciteit je ook kiest.
Plaats je onze banners? Onder de bannerplaatsers geven we vier keer per jaar een mooie groepsprijs weg; van een t-shirtpakket voor de hele leidingsploeg tot een stafkaartenset voor alle takken voor komende kampen, compleet met kompas. Elke keer wat anders, elke keer de moeite.
Zet je één van onze advertenties in het groepsblaadje, dan krijgt de groep een aankoopbon.

Publiciteit voor Hopper Winkel op je website

Met een banner op jullie website help je leden en hun ouders snel naar de Hopperwinkels. In één klik naar het Hopperaanbod: makkelijker kan niet.
Bovendien maken ze zo kennis met het Hoppermerk van Scouts en Gidsen Vlaanderen en ontdekken ze ook de jeugdverblijven.   

Afhankelijk van de ruimte op je site bieden we je drie mogelijkheden aan. Als het kan, gebruik dan de horizontale versie, hier kunnen we meer info op kwijt (de inhoud van de banner zal van tijd tot tijd veranderen, de afmetingen blijven uiteraard altijd dezelfde).

Om het de webmasters makkelijker te maken hebben we hieronder een tool om de code voor de banner te genereren. Het is belangrijk dat je de juiste gegevens invult, zo kunnen we goed bijhouden wie kans maakt op de prijzen!
Technisch gesproken plaatsen we met de banner een stukje i-frame op jullie site

 

Belangrijk.

Heb je een scoutsgroep.be website? Dan kan je deze banners nog niet in je site zetten. Maar niet getreurd. Ook groepen met de banners van scoutsgroep.be maken kans op de prijzen.

 

Hoe maak je een banner?

Om een banner te maken, log je in met je scouts en gidsenprofiel van groepsadministratie op hopper.be en volg je de stappen van de bannertool hieronder.

Log hier in met de groepsadmin

  • Selecteer jouw groep waar je een banner voor maakt.
  • Kies je formaat (horizontaal, vertikaal of vierkant)
  • Verander de grootte door de pixels aan te passen
  • Klik maak je banner
  • Kopieer de aangemaakte code en plak die in jouw eigen website


Vul banner info in
Je kan dit veld optioneel gebruiken om de grootte van de banner aan te passen voor jouw website.

Banner

Social Media Link

Zo zien de formaten banners eruit:

overzicht

Publiciteit voor Hopper Winkel in je groepsblad

Hieronder vind je kant en klare advertenties in .PDF, die je zo in het groepsblad kan plaatsen. Kies voor de Hopper-winkel die het dichts bij je groep te vinden is.
Groepen die publiciteit voeren krijgen jaarlijks een aankoopbon: per editie en ongeacht de grootte van het groepsblad: 7,60 € voor een hele bladzijde, 3,80 € voor een halve pagina.
Breng de boekjes met de advertentie binnen in de winkel van jouw keuze, of stuur ze op naar de winkel waarvoor je reclame maakt.
Begin januari maken we de balans op van het vorige scoutsjaar. We gaan aan het rekenen en je ontvangt een aankoopbon voor je groep.

Heb je vragen over publiciteit in jouw groepsblaadje? Neem contact op met de winkel waarvoor je publiciteit plaatst. Ze helpen je graag verder.

 

Tombolaprijzen en sponsoring 

Tombola, quiz of beloningen voor een groepsverkoop, kortom prijzen nodig voor een activiteit? 

Neem contact op met het verkoopsteam van de winkel bij jou in de buurt. Ze helpen je daar graag verder.