Op maat van scholen

Hopper voor scholen.

Er zijn heel wat goede redenen voor scholen om naar Hopper te komen.

Lees hier wat onze 8 jeugdverblijven in petto hebben.


Acht unieke locaties

Van West-Vlaanderen tot Limburg, van Vlaams-Brabant tot Antwerpen. In elke Vlaamse provincie vind je minstens een hopper jeugdverblijf. Zeven daarvan zijn gelegen op zorgvuldig gekozen plekken in het groen, grenzend aan bos- en natuurgebied. Eentje maakt deel uit van Het unieke Scoutshuis in Antwerpen-stad. Ga voor een echte bosklas vol natuurbeleving, of overweeg eens het avontuur in de stad? Waarom geen fietsklas: je vindt vast een hopper jeugdverblijf op fietsafstand.


Betaalbare groepsaccommodatie

Bepaal zelf je pakket en hou je budget onder controle. Hopper beschikt over grote en kleine gebouwen, telkens met het nodige comfort en veel zalen als lesruimtes. Huur gewoon het gebouw op maat van jouw school. Kies de gepaste formule: vol pension, zelf koken, lunchpakketten, … En we helpen je om het beste programma samen te stellen op maat van je school, met keuze uit een pak vrijblijvende activiteiten. Kortom, flexibiliteit troef!


Avontuurlijk leren

Van doe-koffers tot uitgewerkte tochten, van activiteiten met gids tot groepsvorming. Activiteiten bij de vleet, afgestemd op de eindtermen of pure ontspanning. Je stemt je programma af op eigen noden en mogelijkheden van de school. De uitdagende omgeving van elke hopper jeugdverblijf krijg je er in elk geval gratis bij.


Elk kind kan mee

Een persoonlijk aanpak of oplossing nodig in geval van bijzondere noden? Aangepaste maaltijden, aangepaste accommodatie, ...? Vraag het ons en we doen ons uiterste best zodat iedereen zich thuis voelt bij ons.

Veilig leren

Ook in coronatijden ontvangen wij scholen probleemloos. De gebouwen op onze jeugdverblijven lenen er zich makkelijk toe om alles veilig te laten verlopen. Voldoende ruimte, in- en uitgangen, voldoende sanitair. En belangrijker: het spelplezier van de kinderen hoeft daar niet onder te lijden! Die gaan even goed naar huis met een koffer vol avonturen ...Laat je inspireren

Hier ontdek je voor elk hopper jeugdverblijf een uitgewerkt weekprogramma. Acht voorbeelden voor een verblijf met alles erop en eraan.
NIEUW: SNEEUWKLASSEN OP DE WINNER! 

Interesse in een bosklas of een ander verblijf met je school op een Hopper Jeugdverblijf? Laat het ons weten!