Hopper Jeugdverblijf Merkenveld - Loppem (bij Brugge)

IMG_0219[2].JPG

Wens je voor je jeugdgroep, klas of collega's een betaalbare en comfortabele verblijfsplaats in het groen?  Wil je graag tijdens de week bosklassen, bezinnings- en vormingsdagen organiseren?  Zoek je een verblijf waar je kampen, bivakken, weekends, cursussen en startdagen kan organiseren? Dit op wandelafstand van een station en op 10 km van Brugge en 20 km van de kust ?  Dan is Merkenveld wat je zoekt! 

Slapen

Er zijn kamers voor twee, vier, zes of acht personen. De kamers zijn uitgerust met stapelbedden.

In slaapzaal Zolder slaap je met tien personen, in Merelnest slaap je met twee├źntwintig personen en in slaapzalen Welpennest en Lijsternest kan je met eenendertig personen slapen.

Toiletten en douches vind je bij iedere slaapplaats. 

Zalen

Bij iedere slaapzaal hoort een dagzaal. Er zijn dagzalen voor groepen van vijfentwintig personen tot honderd personen. 

Verblijfsmogelijkheden

Je kan in Merkenveld in volpension verblijven of zelf koken.  We hebben een Fourage waar we tot 160 mensen kunnen voorzien van maaltijden.

Ligging

Merkenveld ligt in de landelijke gemeente Loppem (deelgemeente van Zedelgem). Het jeugdverblijf heeft zelf 20 ha speelbos en 10 ha kampeerweide, en grenst aan 70 ha natuurgebied.

Wat maakt Merkenveld zo aantrekkelijk? De perfecte combinatie van ruimte binnen en buiten met tal van mogelijkheden.

Een rustige en bosrijke omgeving, een gezellige binnenkoer, de avonturenvijver, een warm onthaal, een service met de glimlach... iedereen voelt er zich thuis.

Bovendien is Merkenveld zeer vlot bereikbaar met fiets, bus en trein. 

Virtueel rondwandelen op Merkenveld met Google Streetview? Kom gerust binnen!

Inhoud syndiceren