Kennismaking met roofvogels

Vzw Friends and Birds heeft een passie voor roofvogels en uilen. De bedoeling van de vzw is om jongeren nader kennis te laten maken met deze fascinerende dieren. Er wordt vooral toegepitst op het educatieve aspect van hun dieren, wie zijn ze, waar leven ze, hoe leven ze, ... Er worden een 6tal verschillende uilen en roofvogels meegebracht. Ook wordt er kennisgemaakt met braakballen, de loer, de huif, ... Na het educatieve gedeelte kan iedereen zelf ervaren wat het is om een roofvogel op de hand te houden. 

Deze activiteit duurt ongeveer een uur. De groep ontvangt tevens een bundel met een samenvatting van de uitleg en ook de braakballen :-).

Deze activiteit kan enkel 's avonds doorgaan na 18u. Deze activiteit dient minimum een maand op voorhand aangevraagd te worden. 

Wens je meer info over deze activiteit of wens je deze te reserveren, neem contact op via merkenveld@hopper.be of 050/27.76.98.

Bekijk ook onze andere activiteiten: genoeg om je verblijf te vullen met een evenwichtig programma: spelen, leren, samenwerken en vooral ontdekken! We helpen je graag om de puzzel van activiteiten te leggen. Een programma naar ieders budget.