Wegbeschrijving naar De Kluis

 

Met de GPS naar De Kluis? Geef steeds Polderstraat in als adres!

Opgelet, in deze straat geldt zone 30.Locatie

Adres

Kluis 1
3051 St.-Joris-Weert
Plan je route

Telefoon

+32 16 47 71 72

E-mail

kluis@hopper.beWegbeschrijving

 

Met de trein

Vanuit Leuven ben je op 12 minuten met de trein in het station van St.-Joris-Weert van hier is het +/- 2 kilometer wandelen. Komende uit het station ga je naar rechts, aan de spoorwegovergang ge je terug rechts en de eerstvolgende straat (Molenstraat) opnieuw rechts. Deze volg je tot aan de Polderstraat op je linkerkant. Sla hier liksaf en dan is het steeds rechtdoor.

Eigen vervoer

Vanuit Leuven Op de ring rond Leuven Naamsepoort richting Namen volgen. Op de Naamse steenweg voor de spoorwegovergang naar rechts en de volgende straat links. Deze weg blijven volgen tot in het centrum van Sint-Joris-Weert. Na de kerk links de Molenstraat inslaan. Dan de eerste straat links nemen (Polderstraat) en blijven volgen tot op de parking van de Kluis.

Vanaf E40 Brussel-Luik Afrit 23 (Haasrode - Waver - Oud-Heverlee) nemen en richting Waver volgen. Aan de eerste verkeerslichten rechts en onmiddellijk naar links (richting Zoet Water/Oud-Heverlee). Deze weg volgen tot aan het Zoet Water. Het eerste kruispunt na de vijvers, naar links afslaan richting Sint-Joris-Weert. Na de kerk links de Molenstraat inslaan. Dan de eerste straat links nemen (Polderstraat) en blijven volgen tot op de parking van de Kluis.

Routeplanner

Via De Lijn bereken je makkelijk jouw route via het openbaar vervoer.

DE LIJN

Plan jouw route