Touwenparcours voor Scouts en Gidsen

Grenzen verleggen

Wil je als groep en als individu je grenzen verleggen? Het Touwenparcours is actie en plezier midden in de natuur van De Kluis.Het bestaat uit zowel hoge als lage touwelementen. En wie weet brengt dit avontuur je iets bij over jezelf of je groep. Veilig grenzen verleggen? Op het touwenparcours zijn heel plezante, uitdagende activiteiten mogelijk voor je leden of leidingsploeg. Je kan er gewoon een dag van komen genieten, samen iets leuks doen midden in de natuur.

Maar er is meer mogelijk. Het touwenparcours kan ook een groepsvormende en leerrijke ervaring zijn, waardoor mensen dichter bij elkaar komen. De begeleiding van het touwenparcours (vrijwilligers) zorgen dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan.


Wie, wat en hoe?

Voor wie?

Givers, jins & leiding kunnen op het parcours.

Kostprijs?

Als lid van Scouts en Gidsen Vlaanderen kan je genieten van het speciale tarief. Voor 9 euro kan je een dag op het parcours. Info via kluis@hopper.be.

Na dit dagje touwenparcours krijg je als groep van Scouts en Gidsen Vlaanderen een deelnamebewijs. Mogelijk krijg je dit bedrag volledig of gedeeltelijk terug van je gemeente.

Praktisch?

Rokjes zijn niet geschikt vermits je een klimgordel gaat moeten dragen. Je doet best stevige schoenen aan. We zitten een hele dag buiten, dus best kledij aangepast aan het weer. Een standaarddag op het Touwenparcours begint om 10u en eindigt om 17u. (telkens een zaterdag of een zondag)

Interesse?

Je reserveert het touwenparcours via een mail naar De Kluis. De verantwoordelijke ter plaatste zoekt gepaste begeleiding en houdt je verder op de hoogte.

RESERVEER HIER