Paskoffer

Wat is een paskoffer?

Een paskoffer is een service die Hopper Winkel aanbiedt aan scouts- en gidsengroepen om op een eenvoudige manier het uniform binnen je groep aan te bieden. Je kiest als groep zelf welke stukken van het uniform je in de koffer stopt. Hopper Winkel biedt paskoffers aan vanaf de start van het scoutsjaar tot eind december.


Hoe kom je aan een paskoffer?

Ga langs in een Hopper Winkel . Stel daar samen met het Hopper-verkoopteam jouw paskoffer samen. Per uniformstuk kan je van elke maat één stuk in je koffer stoppen. Onze verkoopsmedewerker adviseert je welke maten en welke stukken te kiezen. De gekozen uniformstukken noemen we de passet. De passet koop je van de winkel met 15% directe korting. Met jouw gekozen passet, organiseer je in je groep een paskoffermoment.


Het paskoffermoment

Organiseer je zelf binnen jouw groep. Laat leden de passtukken uit de passet passen en maak voor elk van hen een bestelling op. Iedereen gepast?

De paskofferbestelling

De paskofferbestelling plaats je eenvoudig in de Hopper webwinkel. Meld je aan in de Hopper-webwinkel met de Groepsadministratie van scouts en gidsen. Zo weten we dat je leiding bent en kan je de paskofferkortingscode gebruiken. Die code vind je op de flyer die je ontving in de winkel en geeft recht op gratis thuislevering. De code kan je 2 keer gebruiken. Je kan ook kiezen om je bestelling in een Hopper-winkel te laten bezorgen. Da's handig én slim, want dan kan je ineens onverkochte stukken uit je passet ruilen (lees verderop).

Waar zit de winst voor jouw groep?

De paskoffer is in eerste plaats een service van Hopper aan groepen. Sommige groepen kiezen het systeem om het scoutsuniform in de groep te verdelen. Een scoutsgroep kiest zelf of ze van deze service gebruik willen maken.

Winst voor de groep:

  • De leden van je groep hoeven niet naar een winkel te gaan.
  • Gratis thuislevering met de paskoffercode. Je wint dus een verplaatsing.
  • Je verkoopt de stukken van de passet verder. Je wint dus 15% op de verkoopprijs voor die stukken.
  • Laat je de paskofferbestelling in de winkel leveren? Dan kan je ineens onverkochte stukken uit de passet wisselen met wel verkochte. Zo win je 15% op de verkoopprijs voor de hele passet en blijf je niet met onverkochte stukken zitten.

Afspraken paskoffer

  • De paskoffercode is twee maal te gebruiken per groep en geldt enkel voor gratis levering van uniformstukken.
  • Uniformstukken uit de passet die je wil ruilen moeten proper en onbeschadigd zijn, zodat Hopper ze verder kan verkopen.
  • Het paskofferseizoen loopt van september t.e.m. 31 december van het scoutsjaar.

Lid op maat?

Geen probleem. Informeer je in de winkel waarmee je samenwerkt naar de afspraken over scouting op maat.