Klantenkaarten

Hopper Winkel werkt met klantenkaarten. Aan jouw persoonlijke klantenkaart is een getrouwheidsprogramma gekoppeld. Bij elke aankoop bij Hopper Winkel spaar je punten. Na vijf aankopen krijg je van Hopper een getrouwheidsbon voor jouw gespaarde bedrag. Deze bon vind je in jouw gebruikersaccount of wordt automatisch geprint in een Hopperwinkel.
Jouw getrouwheidsbon werkt in elke hopperwinkel én in de webwinkel en is 2 jaar geldig.


Hoe spaar je punten?

Wanneer je een rugzak, een slaapzak of andere kampeerspullen bij Hopper koopt, wordt je aankoop gekoppeld aan jouw klantennummer. Zo spaar je je geschenkbon bij elkaar. Een gespaard bedrag vervalt nooit, het wordt alleen terug op 0 gezet en ingeruild voor een geschenkbon na vijf aankopen.


Waar vind ik mijn gespaarde bon?

Een gespaarde getrouwheidsbon wordt na een vijfde aankoop automatisch naar jouw gekoppeld e-mailadres verstuurd (check je spamfolder). Ben je in een hopperwinkel, dan komt de getrouwheidsbon automatisch uit de kassaprinter. Een overzicht van alle bonnen bij Hopper vind je in je persoonlijk account.


Doen alle artikelen mee?

Neen. De artikelen uit de categorieën Groepsmateriaal en Uniform zitten niet in het spaarprogramma. Groepen ontvangen op groepsmateriaal al een directe korting op onze verkoopprijs, dat gebeurt automatisch op basis van je lidnummer en functie. Groepen en verenigingen die geen lid zijn van Scouts en gidsen Vlaanderen ontvangen ook deze korting.
Om geen dubbele punten toe te kennen worden er ook geen punten gespaard als je betaalt met een geschenk- of waardebon, voor het bedrag van die bon. Bij aankoop zijn immers al punten gespaard.


Wat moet ik doen?

Niet veel, alleen de bon gebruiken bij je volgende aankoop in een hopperwinkel, online of offline. Pak een mooie korting op een nieuwe rugzak, tentje of hoofdlamp: aan jou de keuze. Het getrouwheidsprogramma loopt automatisch. Om je de geschenkbon te bezorgen heb je enkel een account bij Hopper nodig.


Heb je nog een oude klantenkaart?

Die kunnen we voor jou linken aan je account. Ga naar je klantenprofiel en vul daar de nummer van je klantenkaart in. Onze klantendienst koppelt voor jou dan beiden accounts en zet zo je bedragen over naar de nieuwe account. Zie je in je profiel al een automatisch toegekend nieuw klantenkaartnummer staan? Vul dan hieronder je gegevens in, dan kijken we het na.

Vul aan of pas aan indien nodig:


Helemaal klaar?

Wij ook. Duik in ons aanbod of kom langs in een van onze winkels.

Scouting op maat
Geschenkbonnen
Info over kortingscodes