Hopper Jeugdverblijf De Winner - Overpelt

IMG_8807.JPG

Slapen en kamperen in de bossen van Noord-Limburg

De Winner ligt aan de rand van het natuurpark Bosland, in de groene zone tussen Overpelt, Lommel en Eksel. Het Limburgse fietsroutenetwerk loopt dwars door ons domein. 

Er zijn 2  gebouwen met samen 155 bedden en een zestal kampeerterreinen voor groepen.

 

Op bosklassen of op kamp in Noord-Limburg?

De Winner is er voor zowel scholen (bosklassen & openluchtklassen) als voor jeugdgroepen die op zoek zijn naar de ideale kampplaats of bivakhuis. Dit voor zowel een halve dag als een tiendaags kamp. Dankzij onze grote zalen zijn we ook de ideale plek voor bezinningsdagen, koorkampen of creastages.

Overnachten doe je in een van onze gebouwen (zelfkook of vol pension) of in je eigen tenten op onze kampterreinen. Genieten van het kampvuur, duik onze speleobox in of klauter op de klimmuur onder professionele begeleiding. Trek je er liever op uit? Spring dan op de fiets en ontdek de streek langs het Limburgse fietsroutenetwerk.
 

Op en top Eco!

De Winner ligt in het groen en is zelf ook een op-en-top groen verblijf met zijn eigen afvalwaterzuivering, zonneboiler en regenwaterrecuperatie. In een interactief eco-educatief spel kunnen onze jonge gasten op een plezante manier kennismaken met deze groene troeven op De Winner.  

Virtueel rondwandelen op De Winner met Google Streetview? Kom gerust binnen!

Inhoud syndiceren