Wassen en plassen 2.0

Wassen en plassen

Het mag gezien worden : het splinternieuwe sanitair in de blokhut van Hopper jeugdverblijf Drieboomkensberg.

Dankzij sterk meet- en puzzelwerk én de ervaring van het team ter plaatste slaagden we erin om een aanpak voor renovatie van het sanitair uit te werken. We konden hiervoor met succes eens subsidiedossier indienen bij Toerisme Vlaanderen. Afgelopen winter werden de werken uitgevoerd.

Welke aanpassingen zijn er gebeurd?

Zuiniger, toegankelijker, meer voorzieningen. Het is ons gelukt om een degelijke upgrade te geven en toch allemaal in dezelfde ruimte en met meer comfort.

Dankzij sterk meet- en puzzelwerk én de ervaring van het team ter plaatste slaagden we erin om een aanpak voor renovatie van het sanitair uit te werken. We konden hiervoor met succes eens subsidiedossier indienen bij Toerisme Vlaanderen. In de winterperiode konden dan de werken uitgevoerd worden.

Van ... drie douches, 2 toiletten, een toilet voor mensen met een beperking en met midden in het sanitair gedeelte staat een oude inox handenwasser.

Naar ... 4 toiletten, een toegankelijk toilet + douche volgens de nieuwste normen, een modern meubel in het midden met 10 individuele lavabo’s volgens eigen beproefd ontwerp (Dat moet je zelf maar komen ontdekken) .

Een betere ventilatie zorgt er ook voor dat ook na het wassen en plassen de ruimte aangenaam blijft. Uiteraard is alles uitgerust met waterbesparende knoppen en duwkranen. De onderhoudsvriendelijke en degelijke wanden maken het helemaal af.

Wat maakt de blokhut zo tof?

De blokhut op Drieboomkensberg heeft alles om een top kamp of heerlijk weekend te beleven. Ideaal om te combineren met een of meerdere kampeerterreinen. Ook groepen die dat ietsje meer verwachten, zullen verrast zijn. niet alleen het sanitair is tip top, maar ook de andere ruimtes zijn de afgelopen tijd vernieuwd. 

Ontdek de blokhut binnen in:

  • grote zaal als eet-, speel- of vergaderzaal
  • extra zaal
  • 2 slaapkamers: elk voor 14 personen
  • goed uitgeruste keuken: inoxaanrecht, grote gasvuren, koelkast, kook- en eetgerief.
  • de nieuwe sanitaire ruimte met 5 toiletten en 5 douches waarvan 1 aangepast toilet en douche.

Ontdek de blokhut van buiten:

  • de blokhut ligt mooi apart gelegen op het domein
  • achter de blokhut is er open ruimte om te spelen
  • en natuurlijk het grote speelbos.

Krijg je al zin in een verblijf in de Kempen?

Vind alle info over de blokhut en check de beschikbaarheid.

Heb je nog vragen, mail gerust of kom eens langs.