Verblijf weer veilig en wel met je school bij Hopper

Klaar voor klassen

Scholen kunnen weer naar hartelust op meerdaagse uitstap bij onze Hopper jeugdverblijven! Na een drukke en geslaagde zomer zijn we ook klaar om jullie te ontvangen. Leerlingen en leerkrachten kunnen gerust komen genieten van een aantal dagen groepssfeer.

Er is met de onderwijskoepels voor alle jeugdverblijven een basisset van richtlijnen afgesproken - met dank aan CJT - en die passen we toe op onze jeugdverblijven. We hebben intussen ook de ervaring van het voorbije jaar en weten perfect hoe een verblijf te ontvangen, in tijden van corona.

Onze maatregelen

 1. buiten is troef
  Het grote voordeel van een meerdaagse uitstap op een van de Hoppers is dat je gebruik kan maken van de ruimte, binnen én buiten. Al onze gebouwen zijn stuk voor stuk gelegen in een mooie omgeving, buiten is troef. Weg van de drukte op school.
 2. ruimte op maat
  De gebouwen zelf zijn groot en ruim, aangepast aan de grootte van je groep.
  Verblijven er meerdere groepen, dan zorgen we dat elke groep alles krijgt toegewezen om het eigen verblijf gescheiden te kunnen organiseren (eten, slapen, wassen, spelen,activiteiten).
 3. verse lucht
  We besteden uiteraard aandacht aan een goede ventilatie. Refter, zalen, slaapzalen kunnen allemaal goed verlucht worden tijdens en na elk gebruik met extra verse lucht ;-).
  Elk jeugdverblijf beschikt over een digitale CO2-meter, om waar nodig te kunnen monitoren en ons info te geven wat kan verbeterd worden naar de toekomst toe.
 4. Hygiëne
  Voor en na elke schoolbubbel wordt alles piekfijn in orde gezet. We maken afspraken over het schoonmaken van sanitaire ruimtes tijdens het verblijf.
  Handhygiëne blijft belangrijk: er zijn voldoende mogelijkheden/middelen om handen te kunnen wassen of te ontsmetten.
 5. Maaltijden
  We hebben intussen ervaring met het organiseren van de maaltijden op een correcte manier en corona-proof. Onze medewerkers weten perfect wat ze moeten doen.

Nog vragen?

Heb je je verblijf al geboekt en nog vragen over de corona-maatregelen? Aarzel niet om het Hopper jeugdverblijf te contacteren. Zij maken samen met jouw school concrete afspraken op basis van hun draaiboeken.

Andere vragen mag je gerust afvuren op jeugdverblijf@hopper.be