Kabelbaan

Een kabelbaan zonder risico’s


De wind in je haren, kriebels in je buik en een hart dat bonkt in je keel: een ritje met de kabelbaan is altijd weer een avontuur, maar wel één waar je goed voorbereid aan begint.

Volg eerst de cursus Kabelbanen van Ploeg technieken. Zorg voor minimaal twee begeleiders, waarvan er één de opleiding heeft gevolgd.

Haal je kabelbaanpakket in de Hopper-winkel. Het werd met zorg samengesteld door Ploeg Technieken, op basis van de strengste criteria. 

Lees de handleiding die met het pakket wordt geleverd. Hou ze bij de hand en volg het stappenplan nauwkeurig.

Ken je pappenheimers. Een kabelbaan is fun, maar respecteer ieders grenzen. Wat jij spannend vindt, is voor een ander misschien een brug te ver.

Gebruik je verstand! Ben je niet overtuigd van je opstelling of merk je een probleem? Zet de activiteit dan onmiddellijk stop.

Kabelbaanpakket

De kwaliteit van je materiaal is essentieel. Om onnodige risico’s te vermijden, stelde Ploeg Technieken een kabelbaanpakket* samen dat aan alle veiligheidsnormen voldoet. Het wordt door Hopper geleverd met een uitgebreide handleiding, die een veilige landing garandeert.
Bestel je kabelbaanpakket (€ 745/€ 670,50 incl groepskorting) bij Hopper Winkel  

Meer info over veilig omgaan met kabelbanen
www.scoutsengidsenvlaanderen.be/technieken-databank/kabelbaan

Het Kabelbaanpakket van Hopper Winkel is enkel geschikt voor tijdelijke opstellingen onder deskundige begeleiding. Vaste kabelbanen vallen onder het KB van de speeltuigen.

Ben je er klaar voor en wil je de kabelbaan van Scouts en Gidsen Vlaanderen bestellen, mail dan even naar winkel@hopper.be.  We contacteren je dan en helpen je graag verder.