Hopper Zomeracties

Ontdek de 3 onmisbare Hopper zomeracties van 2024!


Deze kampzomer brengen we drie onweerstaanbare aanbiedingen. We introduceren een gloednieuwe, exclusieve productenlijn die tijdelijk verkrijgbaar is, bundelen twee van onze top kampeerbenodigdheden in één voordelig combo-pakket, en om het af te toppen vieren we ook nog eens dubbel feest voor Fiskars' 375e verjaardag. Met deze drie spectaculaire aanbiedingen is er voor ieder wat wils. Lees snel verder en maak je klaar om samen met Hopper Winkel opnieuw een leuke kampeerzomer tegemoet te gaan!

Vuur en Vlam

Met een vlam op je hart en het vuur aan je schenen ben je klaar voor elk avontuur ook wanneer het geen scouts is.
Geen uniform, wel twee exclusieve goscoutit artikelen heel binnenkort verkrijgbaar in beperkte oplage en alleen bij Hopper.
Hou onze facebookpagina in het oog, daar zullen ze het eerst te bewonderen zijn.

Hopper Slaapset

Verzeker jezelf van een heerlijke nachtrust deze zomer tijdens je kamp- of bivakavonturen met onze Hopper Scoutproof slaapzak en Slaapmat Sirex . Slaap warm, comfortabel en zonder zorgen uit voor een voordelige prijs met onze speciale bundelaanbieding: de Hopper Scoutproof slaapzak en de Hopper slaapmat Sirex samen voor slechts €109 ipv €129.

Fiskars 1+1=3*

Bij Hopper vieren we de 375e verjaardag van Fiskars in stijl, met niet één, maar twee geweldige acties! Ontdek alles over onze Hopper-zomeractie en Fiskars' eigen verjaardagsactie en geniet van deze unieke voordelen. Mis deze kans niet om te profiteren van het dubbel feest!

 

Maak je met deze drie zomeracties klaar om onvergetelijke herinneringen te maken met het uitgekiende aanbod kampeeruitrusting bij Hopper, steeds op maat van de jeugdbeweging. Kwaliteitsvol en duurzaam aan een aanvaardbare prijs. Of je nu op zoek bent naar spullen voor een goede nachtrust in lokaal of onder de sterren, gewoonweg avontuurlijk materiaal wil ontdekken voor individu en groep of simpelweg wil profiteren van onze geweldige zomeraanbiedingen, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een geslaagde kampzomer. Bezoek Hopper vandaag nog en maak je klaar voor een zomer vol kampavontuur. #goscoutit