Hopper Jeugdverblijf De Kluis - St.-Joris-Weert

_MG_0029.JPG

Een uniek jeugdverblijf 

Het Hopper jeugdverblijf De Kluis gaat volledig op in het grootste gemengde loofbos van Vlaanderen: Meerdaalwoud - Heverleebos (1900 ha).

Het oorspronkelijke boswachtershuisje werd uitgebreid met een jeugdverblijf in de vorm van een Brabantse vierkantshoeve. Dit uniek voorkomen, samen met een bijzonder speelbos maakt van De Kluis een prachtig decor voor allerlei soorten groepsactiviteiten.

Een unieke ligging

Door zijn centrale ligging in Belgie biedt De Kluis een waaier van mogelijkheden: niet alleen ter plaatse, maar ook op korte afstand van het jeugdverblijf.

Voor wie tussendoor even iets anders wil: een uitstap naar de historische studentenstad Leuven is zo geregeld.

Belangrijk pluspunt voor alle groepen is immers de vlotte bereikbaarheid van het jeugdverbllijf met het openbaar vervoer.

Een uniek aanbod voor scholen en jeugdgroepen

In de loop der jaren is De Kluis verder uitgebouwd tot een volwaardig uitgerust jeugdverblijfcentrum, uitstekend geschikt voor bosklassen, weekendverblijven, jeugdkampen, bezinningsdagen, tentenkampen,...

De ligging van dit Hopper jeugdverblijf leent zich spontaan tot een heerlijk verblijf in de natuur, en dat maak je zelf zo intens als je wil. Een eigen woudloperskeuken, een oriƫntatieloop, een tocht met gidsen, een avontuur met de mountainbike.

Met zicht op de boomtoppen verleg je je grenzen op een touwenparcours en dit onder deskundige begeleiding

Virtueel rondwandelen op De Kluis met Google Streetview?
Kom gerust binnen!

Inhoud syndiceren