Ruilen voor het goede doel

Ruilen voor het goede doel

Geef een tweede leven aan je oude rugzak of slaapzak.

Heb je een oude rugzak of slaapzak die je niet meer gebruikt? Bij Hopper zit duurzaamheid ingebakken in ons DNA en willen we graag een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Daarom hebben we deze actie opgezet waarbij je je oude rugzak of slaapzak kunt inruilen voor een nieuwe én tegelijkertijd kunt meebouwen aan een betere wereld.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig. Breng je oude rugzak of slaapzak naar een Hopper-winkel bij jou in de buurt. Ons winkelteam zal het item beoordelen om te kijken of het nog in bruikbare staat verkeert. Kleine herstellingen, zoals een losse naad of een ontbrekende gesp, zijn geen probleem. Als je item in aanmerking komt, ontvang je direct €5 korting op de aankoop van een nieuwe rugzak of slaapzak.

Waar gaat jouw oude rugzak of slaapzak naartoe?

Bij Hopper geloven we in het delen van kansen en het helpen van anderen. Af en toe krijgen we vragen van andere middenveldorganisaties of we materiaal voor hen ter beschikking hebben. Daarom zamelen we in al onze winkels de ingeleverde rugzakken en slaapzakken in en zorgen we ervoor dat ze terechtkomen bij mensen die ze goed kunnen gebruiken. Op deze manier geven we deze items een tweede leven en dragen we, samen met jou, bij aan een duurzamere samenleving.

Help mee aan een duurzamere wereld en geef je oude rugzak of slaapzak een tweede leven. Kom naar een Hopper-winkel in de buurt, ruil je item in en ontvang direct €5 korting op een nieuwe aankoop. Samen maken we een verschil!

Heb je nog vragen over deze actie? Neem gerust contact met ons op of vraag ons winkelteam om meer informatie.

Actiereglement: De ruilactie loopt tem 30/9/2023. uiteraard zijn er enkele voorwaarden verbonden aan deze actie. Om de korting te ontvangen, moet je oude rugzak of slaapzak nog in bruikbare staat zijn. Ons winkelteam zal het item beoordelen en beslissen of het in aanmerking komt. Kleine reparaties kunnen worden uitgevoerd om het item weer functioneel te maken. Daarnaast is de korting van €5 alleen geldig op de aankoop van een nieuwe rugzak of slaapzak. Het is niet mogelijk om de korting te combineren met andere kortingen of acties.