Profiteer van onze actie zomersets

 

Met onze fantastische actiesets ben je helemaal klaar voor een onvergetelijk kampavontuur!

Ontdek onze 3 sets met kamp essentials, speciaal samengesteld door het Hopper-aankoopteam. We hebben zorgvuldig producten geselecteerd die al lang in ons assortiment zitten en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Belangrijker nog, deze producten zijn scoutproof , gegarandeerd zorgeloos op kamp dus.

Welke sets hebben we voor jou?

Actieset FRIS OP KAMP

Verfrissing en hygiëne staan centraal in deze set! De mooie handdoek met scoutslogo gemaakt van biokatoen en fairtrade. Samen met een een fles biologisch afbreekbare shampoo en zeep van Biotop en een handig opvouwbaar wasbakje , blijf je gegarandeerd fris tijdens het kamp.
Deze set pak je mee aan €30,70 ipv €34,09. Ofwel het flesje douchegel zo goed als gratis.


Actieset AAN TAFEL

Geen kamp is compleet zonder gezellig samen aan tafel te gaan. Of je je potje nu zelf gekookt hebt of het door de foeriers op tafel is getoverd met deze set geniet je sowieso van heerlijke maaltijden. De gamelset en bestekset zitten in deze set gecombineerd met de roestvrijstalen Drinkbus Reflect Klean Kanteen en een herbruikbare beker , beiden met scoutslogo. Met deze set bespaar je maar liefst €5, wat gelijk staat aan de prijs van het besteksetje. Voor slechts €33,50 in plaats van €38,50, schuif je in stijl mee aan tafel!


Actieset GOED GEPAKT

Eten en wassen is belangrijk op kamp, maar natuurlijk moet je gerief ook ingepakt en wil je zacht en warm slapen. Daarvoor kies je de set "goed gepakt". Een hoogwaardige slaapzak, een comfortabele slaapmat en een praktische kamprugzak zitten gecombineerd in deze actieset. Uniek aan deze actieset is dat je slecht twee van de drie artikelen moet combineren om van de 10% korting te genieten. Natuurlijk kan je ze ook alle drie kiezen. In deze set combineer je de slaapzak scoutproof , de slaapmat sirex-38 en de kamprugzak Trekker 65 liter .


Waar vind ik de actiesets?

Je vindt deze actiesets in al onze Hopperwinkels en onze webwinkel. Plaats de producten van jouw gewenste set in je winkelmandje en de korting wordt automatisch toegepast. Vertrek goed uitgerust op kamp en maak er een onvergetelijk avontuur van!

Breng me naar de kamp essentials

WIN. Maak kans op een actieset "goed gepakt"