Nieuws uit de winkel

Hopper zoekt...

... een nieuwe magazijnmedewerker.  Werken in het Hopper-hoofdkantoor en magazijn lijkt je geweldig?  Lees snel onze vacature en contacteer ons.   Start is voorzien voor midden augustus.

 

We zijn er voor jullie (kamp), ook in augustus !

Ook augustus is kampeertijd! Daarom is onze Hopper-winkel te Antwerpen in het Scoutshuis dit seizoen ook de ganse maand augustus open.  Uiteraard kan je ook steeds in onze webwinkel terecht.  Voor grote of dringende bestellingen bel of mail ons magazijn even op 03/231/62.68 of winkel@hopper.be !  Go scout it!

Nieuw afhaalpunt te Mechelen

We hebben een nieuw webwinkel-afhaalpunt te Mechelen.

Vele jaren was kampeerwinkel Son in de Adegemstraat onze partner te Mechelen. Eind juni sluit deze winkel en gaan Kris en Chris genieten van hun pensioen.  

Bestel je een pakje vanuit de regio Mechelen dan kan je het afhalen bij onze collega's van de Banier te Mechelen. (Onze-Lieve-Vrouwestraat 34)

 

Magazine Hopper Go Scout it!

Blader er eens door. Wens je een gedrukt exemplaar van ons magazine in je brievenbus? Stuur ons een mailtje (winkel@hopper.be) of bel 03/231.62.68.  Graag verstuurd! 

 

Zonnige zomeractie voor jeugdgroepen 2017

Koop je voor 250€ of meer artikelen uit ons gamma GROEPSmateriaal, dan krijg je er 10 supercoole Hopper zonnebrillen voor je leidingsploeg bij!


 

 

Hopper Hasselt is verhuisd!

Onze Hasseltse winkel is verhuisd naar de Vredestraat 6, achter het station naast jeugdherberg Hostel H.

  

 

 

Hopper op FACEBOOK

Hopper op PINTEREST