Vuurrooster staal 500x900mm

Hopper zoekt al lang naar een duurzame, scoutproof vuurrooster voor gebruik op een tafelvuur en op open vuur.

Stevig, duurzaam en groot genoeg om grote potten te dragen. Omdat we ze nergens vinden aan een aanvaardbare prijs, grootte of kwaliteit heeft Hopper er voor gekozen om zelf een rooster te ontwikkelen.

Na een succesvolle testproductie afgelopen kampperiode zijn we eindelijk zo ver. We starten een grote productie die beschikbaar zal zijn voorjaar 2019.

 

De vuurrooster

Gemaakt uit staal. Sterk, niet gegalvaniseerd, geschikt voor open vuur. (Gebruik nooit gegalvaniseerde roosters! Deze geven schadelijke gassen af).

Verschillende (13) gelaste latten zorgen voor een stevig en stabiel oppervlak.

900 mm lang en 500 mm breed, 12,5kg zwaar

Prijs per stuk, incl btw:  € 75,00  (€ 67,50 met groepskorting)

vuurroostervuurrooster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe bestellen?

2 manieren:

1) Je kwam op deze pagina via onze sjorhout-groepsaankoop 2018? Wens je ook één of meerdere vuurroosters te bestellen, vul dan in het formulier het gewenste aantal en, voor de levering, de winkel van jouw keuze in.  Betaling loopt dan via je groespaankoop-bestelling. Je ontvangt dan later een mailtje wanneer je rooster voor je klaarstaat. 

of

2) Stuur je bestelling, met vermelding van je groepsummer en telefoonnummer en de winkel van je keuze, naar winkel@hopper.be Onze verkoopdienst neemt dan contact met je op om concreet af te spreken over de afhaling en betaling. Pas na deze bevestiging door onze verkoopdienst is je rooster echt voor je gereserveerd.

Door de omvang en gewicht leveren we de roosters voorlopig niet aan huis of in een Hopp@-afhaalpunt. Je kan de rooster(s) uitsluitend afhalen in één van de zes Hopper-winkels.

 

Terug naar de bestelpagina groepsaankoop sjorhout 2018.