Over ons

HOPPER WINKEL

Op kamp? Op stap in de natuur? Een grote buitenactiviteit? In de Hopper winkels vind je alles wat je nodig hebt om er een geslaagde activiteit van te maken. We richten ons tot iedereen die actief op pad wil gaan en hiervoor het geschikte materiaal zoekt.
De juiste slaapzak, een stevige rugzak, een coole zaklamp, een kompas, stafkaart of degelijk schoeisel ? In de Hopper winkels vind je al wat je nodig hebt!

Jeugdgroepen, verenigingen, besturen, … kunnen bij Hopper terecht voor groot kook- en kampmateriaal, zoals tenten, shelters, klaptafels en banken, grote kookpotten, bijlen, zagen,....

Verder verdeelt Hopper ook allerlei nuttige publicaties over jeugdbewegingwerk, kampadressen, vorming enzovoort.

Uiteraard is ook het officiële scouts- en gidsen uniform enkel en alleen bij Hopper (en nog enkele erkende verdelers) verkrijgbaar.

Hopper Winkel wordt gerund met duidelijke principes! 
Service gaat nog voor op commercieel zakendoen en echt winstbejag. Veiligheid en milieuvriendelijkheid zijn bij ons bijzondere aandachtspunten. Het materiaal dat wij aanbieden wordt prijs- en kwaliteitsbewust uitgezocht voor het spel van de jeugdbeweging. We vinden het eveneens belangrijk om geen handel te voeren met bedrijven die kinderarbeid tolereren en de werkomstandigheden van hun arbeiders niet ter harte nemen, en kopen onze producten elders, ook al is het dan soms duurder. 

Van deze marketing wordt echt niemand rijk: wie bij Hopper koopt steunt de jeugdbeweging.

Wens je Hopper te contacteren of heb je vragen over onze producten en diensten?

Hopper Winkel  - klantendienst en magazijn :
Adres         Paul Vekemanslaan 100 2660 Hoboken Antwerpen
Telefoon     03 231 62 68
Fax            03 232 63 92
E-mail         winkel@hopper.be

We zijn telefonisch bereikbaar elke werkdag van 9 tot 12 en 12u30 tot 17 uur!
Indien mogelijk stel je vraag dan per mail met vermelding van je telefoonnummer, we contacteren je dan zo snel mogelijk met de juiste informatie bij de hand!  mail naar winkel@hopper.be

 

Onze bedrijfsgegevens:

Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw Hopper Winkel
Wilrijkstraat 45
B-2140  Antwerpen
Belgie
Ondernemingsnummer BE 0407.138.494  (BTW, TVA, VAT)
IBAN: BE75 4126 1705 3151
BIC: KREDBEBB
www.hopper.be

 

privacy regeling:

Je kan je gegevens steeds opvragen of wijzigen via winkel@hopper.be of per brief bij Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw, Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen.
Voor informatie, verzoeken of klachten met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens, kan je contact opnemen met de Functionaris voor Gegevensbescherming, privacy@scoutsengidsenvlaanderen.be