Groepsaankoop sjorhout 2018

SAMENAANKOOP SJORHOUT 2018-2019

In navolging van de vorige succesvolle groepsaankopen, en de aanhoudende vraag van de groepen, organiseert Hopper weerom een aankoop van kwalitatief sjorhout.  Bestellen doe je in het najaar van 2018, levering gebeurt in het voorjaar van 2019.

Door een samenaankoop op te zetten kunnen we gunstigere tarieven bekomen voor het hout, maar vooral ook voor de levering. Door het groeperen van de bestellingen zorgen we ervoor dat de leverkosten zelfs helemaal vervallen voor jullie.  Meedoen dus, want hoe meer bestellingen, hoe meer leverpunten dicht bij elkaar, hoe minder nutteloze kilometers en hoe minder schadelijk voor het milieu.

Voor wie?

Onze groepsaankoop staat open voor alle jeugdbewegingen en iedereen uit het jeugdwerk.

Over het sjorhout zelf

Het sjorhout is afkomstig van duurzaam gekweekte Epecia bomen, een sterke houtsoort die prima geschikt is als sjorhout. (met PEFC certificaat).  De balken zijn ontschorst en op een milieuvriendelijke manier ge├»mpregneerd tegen rotten, schimmels en insecten zoals oa houtworm.

Hopper Winkel kiest er bewust voor geïmpregneerde balken aan te bieden. De impregnatie zorgt ervoor dat de sjorbalken heel wat jaren extra zullen meegaan en dit voor een beperkte meerprijs.

De balken zijn verkrijgbaar in lengtes van 2, 3, 4, 5 en 6 meter en zijn standaard niet gefreesd. Ze zijn dus aan de onderkant iets dikker dan aan de bovenkant. De dikte is 8-12cm voor balken tot 4 meter, en 12-14 centimeter voor de balken van 5 en 6 meter lang.

Op aanvraag kunnen er ook gefreesde balken (even dik over de ganse lengte) besteld worden.

Prijzen

We onderhandelen momenteel met de leverancier(s) om de beste prijzen te kunnen aanbieden.  We kunnen je ondertussen al wel een gratis aflevering van het hout op je terrein aan je lokaal of vestiging garanderen!  (Je lokaal dient hiervoor uiteraard bereikbaar te zijn met een grote vrachtwagen)

Bestellen

Vanaf 27 augustus 2018 zetten we de bestelformulieren open via deze pagina. Eind oktober sluiten we de bestellingen af.

Levering van het hout
Onze leverancier levert het hout bij je af in het voorjaar 2019, tussen 15 januari en 01 juni, zeker voor de zomervakantie. (Je wordt rechtstreeks door hen gecontacteerd voor een concrete afspraak)

Vragen?
Contacteer ons via groepsaankoop@hopper.be

 

Het Hopper-team!