Hopper Jeugdverblijf Merkenveld

IMG_0219[2].JPG

Zoek je voor je jeugdgroep of klas een betaalbare en comfortabele plek in het groen? Kamp, bosklas of vormingsdagen? Alles kan. Op wandelafstand van een station en op 10 km van Brugge en 20 km van de kust? Dan is Merkenveld wat je zoekt!

Slapen

Er zijn kamers voor 2, 4, 6 of 8 personen. In slaapzaal Zolder slaap je met 10 personen. In het Merelnest slaap je met 21 personen. En in slaapzalen Welpennest en Lijsternest kan je met 31 personen slapen. Alle kamers zijn uitgerust met stapelbedden. Toiletten en douches vind je bij iedere slaapplaats.

Zalen

Bij iedere slaapzaal hoort een lokaal waar je kan eten, spelen of vergaderen. Er zijn lokalen voor groepen van 25 tot 100 personen

Verblijfsmogelijkheden

Je kan in Merkenveld in volpension verblijven of zelf koken. We hebben een eetzaal Fourage waar 160 mensen kunnen eten.

Toegankelijk jeugdverblijf

In het gebouw zijn er 13 bedden op gelijkvloers, een rolstoeltoegankelijke douche en toilet. Op het terrein ligt ondertussen een (rolstoel)pad die alle plaatsen met elkaar verbindt. Er zijn aparte parkeerplaatsen bij het gebouw, en er is buitensanitair die eveneens aangepast is, én een laadpunt om je electrische rolstoel op te laden.

Ligging

Merkenveld ligt in de landelijke gemeente Loppem (deelgemeente van Zedelgem). Het jeugdverblijf heeft 20 ha speelbos en 10 ha kampeerweide en grenst aan 70 ha natuurgebied.

 

Wat maakt Merkenveld zo aantrekkelijk? De perfecte combinatie van ruimte binnen en buiten met tal van mogelijkheden.

Een rustige en bosrijke omgeving, een gezellige binnenkoer, de avonturenvijver, een warm onthaal, een service met de glimlach... iedereen voelt er zich thuis.

Bovendien is Merkenveld zeer vlot bereikbaar met fiets, bus en trein. 

Virtueel rondwandelen op Merkenveld met Google Streetview? Kom gerust binnen!