camera 539.jpg

Slapen en kamperen in de bossen

De Brink ligt midden in de bossen van de Antwerpse Kempen, vlakbij centrum Herentals.

Er zijn 3 gebouwen met samen 200 bedden en een achttal kampeerterrreinen voor groepen.


Op bosklassen of op kamp in de Kempen?

De Brink is er voor zowel scholen (bosklassen & openluchtklassen) als voor jeugdgroepen die op zoek zijn naar de ideale kampplaats of bivakhuis. Voor zowel een halve dag als een tiendaags kamp.

Overnachten doe je in een van onze gebouwen (zelfkook of vol pension) of in je eigen tenten op onze kampterreinen. Genieten van het kampvuur, spelen in de natuur of met een vlot op de Nete, alles ligt op wandelafstand van De Brink.

 

Nieuw vanaf juli 2018: De Shelter

Eén met de natuur: Ontwaken tussen echte vogelgeluiden en frisse zonnestralen. Vanuit je slaapzak genieten van het zicht op de kempense Heiberg in het ochtendlicht. In onze Shelter kampeer je echt middenin de natuur.

Hoog en droog: Gezellig onder het dak van deze mooie houten constructie krijg je bovenop de leefruimte twee ruime slaapvloeren, in totaal goed voor zo’n dertig personen.  

Back to basics: Luxe is niet de bedoeling wanneer je kampeert in de Shelter. Hier geniet je van de eenvoudige dingen.  Breng je eigen slaapzak,matje en zaklamp mee. Maak het houtvuur aan om je potje te koken of voor een gezellige avond rond de open haard.

Zonder drempels: Je hoeft geen trap op voor een verblijf in de Shelter. In de leefruimte zijn 8 toegankelijke bedden voorzien. Het sanitair op minder dan 100 meter is bereikbaar via het aangelegde rolstoelpad

De Shelter

Google Streetview

Jaar van de fanfaar