Hopper Hike Zomer

Trektocht voor groepen - op maat van Jins of Givers.

De Hopper jeugdverblijven hebben voor zomer 2021 een unieke trektocht-formule uitgewerkt voor groepen (max. 20p).

Een alternatief voor het kamp op één plek, een GR dichtbij huis en verzekerd van een plek om te overnachten.

Lees hier hoe het in zijn werk gaat en ontdek de groene of stadse ruimte van Hopper.


Zeven dagen lang

Onze tocht is uitgewerkt voor zeven dagen samen onderweg met je groep, voorzien van eigen tentjes maar met een hoop extra's en genoeg garantie voor ontdekking. We voorzien alle informatie en de kampeerplekken die je nodig hebt voor deze trektocht, met af en toe een verrassend aanbod op maat van de jeugdverblijven op je pad. Je start met een avondmaal op het jeugdverblijf waar je vertrekt, krijgt elke ochtend een ontbijt en je eindigt met een avondmaal op het jeugdverblijf waar je toekomt. Alle overnachtingen, en alle ingrediënten en materiaal voor bereiding van de maaltijden zijn inbegrepen. Koken doe je zelf natuurlijk.


Kies zelf

Van West-Vlaanderen tot Limburg, van Vlaams-Brabant tot Antwerpen: in elke Vlaamse provincie vind je minstens een hopper jeugdverblijf. Het enige wat jij moet doen is kiezen waar en wanneer je wil vertrekken en waar je wil aankomen! De rest van de tocht houden we nog even spannend! Het vervoer zelf is wel voor eigen rekening of beenspieren ...


Avontuurlijk leren

We sturen je niet zomaar op pad. Samen met onze collega's van Vorming in Scouting hebben we opdrachten voor onderweg klaargestoomd. Op elk jeugdverblijf krijg je een envelop met spel en vorming on the road. Extra kansen om elkaar nog beter te leren kennen.


Kost wat kost

Onze 7-daagse Hopper Hike kost 65 euro per persoon. Je kan nog bijkomend een lunchpakket nemen aan 5 euro per persoon of een avondmaal-pakket aan 8,50 euro per persoon. Klaar om te vertrekken? Vul het formulier hieronder volledig in. Je ontvangt dan een contract en bijhorende info over de exacte route.

Opgelet: reservatie onder voorbehoud van beschikbaarheden op de jeugdverblijven en het kunnen garanderen van de veiligheid wat Coronamaatregelen betreft! Uiteraard.
Go Scout It!

Hier ontdek je elk hopper jeugdverblijf zodat je al eens op verkenning kan gaan. Het helpt je ook om de meest geschikte start- en vertrekplaats te kiezen voor jouw groep.

Klaar voor de hike? Vul het formulier zorgvuldig in: op basis hiervan gaan we aan de slag om je toch op maat uit te werken!