Onze zes Hopper-winkels zijn voor je geopend! Op de jeugdverblijven is men klaar voor het najaar!

Groepsaankoop Tenten

 

Samenaankoop tenten 2020-2021

Welkom

Welkom in de groepsaankoop tenten van Hopper. Door bestellingen te verzamelen, kan Hopper een interessante prijs aanbieden aan alle jeugdbewegingen en organisaties uit het jeugdwerk.

Welke tenten kunnen we kiezen en hoeveel kosten ze dan?

Gewoon even kijken, zonder al meteen in te loggen?
Op de pagina Groepsaankoop ontdek je de tenten en hun prijs.

Hoe bestellen?

Groep van Scouts en Gidsen Vlaanderen:
Klik op de groene knop, log in via de groepsadministratie en maak je keuze.

Andere jeugdvereniging:
Klik op de rode knop "inloggen voor andere groepen". Log in met een Hopper-profiel, of maak er één aan. Surf daarna naar www.hopper.be/groepsaankoop-tenten-bestellen en maak je keuze.

De groepsaankoop praktisch

Plaats de tent(en) van je keuze in je mandje en voltooi je bestelling.
Om te betalen kan je naast de gewone betaalmogelijkheden ook kiezen voor overschrijving. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een orderbevestiging in je mailbox.
Kies je voor overschrijving? Dan sturen we je eerst een uitnodiging tot betaling. Daarin vind je alle informatie voor de overschrijving. Pas wanneer de overschrijving volledig rond is, vind je de orderbevestiging in je mailbox en is je bestelling geplaatst.

Bestellingen worden verzameld t.e.m. 25 oktober. Daarna gaat onze fabrikant aan de slag om alle bestellingen klaar en geleverd te hebben voor de zomerkampen 2021.

Voorlopig geven we groepen keuze tussen twee afhaalpunten. Na het verzamelen van alle bestellingen bekijken we in welke regios veel bestellingen zijn. Waar het kan maken we dan een extra afhaalpunt bij.

Problemen of vragen?

Geraak je niet ingelogd? Heb je nog een andere vraag? Stuur een mailtje naar groepsaankoop@hopper.be. We helpen je snel verder.