Groepsaankoop 2023

Een EHBO-rugzak op maat van de jeugdbeweging

In 2023 stellen we jullie, in samenwerking met Covarmed, onze partner voor deze groepsaankoop een EHBO-rugzak voor op maat van een jeugdkamp of bivak.
De Hopper EHBO-rugzak is gevuld met de nodige producten om de meest voorkomende (kleine) kwetsuren voor een groep van 10 tot 20 deelnemers op kamp veilig en goed aan te pakken.
De rugzak valt goed op en is comfortabel om dragen. Je ritst hem volledig open, waardoor je alle inhoud in één oogopslag voor je ziet.
Vooraan en aan beide zijkanten vind je nog extra vakken. In de rugzak zitten verschillende transparante tasjes, zodat je alle materiaal goed kan organiseren en het makkelijk te vinden is.
Meer detail, de exacte inhoud en extra foto's vind je op de blogpagina EHBO-groepsaankoop.

De prijs

De EHBO-rugzak is te koop aan de groepsaankooprijs van 119 euro (normale prijs 204 euro).
Inclusief levering aan huis.

Hoe verloopt de bestelling?

We verzamelen via het webformulier hieronder alle geïnteresseerden, je bestelt nog niet echt dus.
We willen vooral inschatten hoeveel rugzakken we mogen verwachten. Zo weet onze partner wat die moet voorzien voor de leveringen.

Intekenen kan tot en met maandag 29 mei 2023.

Na de intekenperiode krijg je begin juni van Hopper een e-mail met een bestelcode en de webwinkel-link. Je bestelt de rugzak(ken) rechtstreeks bij Covarmed aan de groepsaankoopprijs van 119 euro.
Covarmed verzorgt de verdere verwerking van alle groepsbestellingen en zorgt ervoor dat de rugzakken in juni geleverd worden


Intekenformulier Groepsaankoop EHBO-rugzak

Andere vragen?

Voor alle vragen kan je ons contacteren via groepsaankoop@hopper.be