Tent Wedstrijd

 

Hopper en Alpino gaan op zoek naar de oudste tent.


UPDATE

Ok, akkoord zo'n wedstrijd bij het begin van het scoutsjaar, da's niet evident. Dat zagen we ook aan de inzendingen. Wat ons deed besluiten de wedstrijd nog even te verlengen, zo krijgen nieuwe materiaalmeesters en kersverse GRL de kans om ook nog mee te doen. Duik dus in je foto's, zoek die oude kasboeken, want 500 €, geef teo da's toch al niet mis.
Meedoen kan t.e.m. 22 oktober.
We maken de winaar van de 500€ waardebon bekend begin november. Succes!

Win 500€ winkeltegoed met jouw oudste tent!

Onze tenten gaan, bij goed gebruik, generaties lang mee. Voor een jeugdbeweging is de aankoop van een tent een aanzienlijke investering, maar door te kiezen voor kwaliteit kies je ook voor duurzaamheid. Een kwaliteitstent gaat jaren mee. Dat zeggen we én weten we. Tijd om dat te bewijzen en daar hebben we jullie hulp bij nodig. Hopper en Alpino gaan op zoek naar de oudste, nog in gebruik zijnde groepstent, patrouilletent of senior. De eigenaars van de oudste tent worden beloond met een waardebon van 500 euro.

Hoe doe je mee?

Elke tent gemaakt door Alpino komt in aanmerking voor onze zoektocht naar de oudste tent. Duik in je kampfoto’s en fotoarchief en bezorg ons beelden van de tent.
Natuurlijk moet het gaan om een nog “actieve” tent. Die ene incomplete tent rechts achteraan het materiaalkot, die komt niet in aanmerking. We zoeken dus een tent die nog gebruikt wordt. De reservetent, die aan de overkant van die incomplete ligt, ja die kan misschien nog net wel.

Foto gevonden? Top. Mail je foto én alle extra documentatie die je vinden kan naar tentenwedstrijd@hopper.be.
Deelnemen kan tot 30 september 2023 22 oktober.

Hoe bepalen we de winnaar?

Hoe preciezer je de leeftijd van de tent kan staven, hoe beter. Vind je een productienummer op de tent? Is er een herkenbaar detail ? Kan je nog ergens een aankoopfactuur opvissen? Heb je een reeks foto’s van de tent door de jaren heen? Foto met een jaartal iemand? Hoe beter je documenteert, hoe meer kans je maakt om de prijs binnen te halen.
Een jury van Alpino- en Hopper-experten zal zich over de inzendingen buigen en neemt in eer en geweten een beslissing.De prijs.

De oudste, bewezen tent wint een waardebon van 500€ , te besteden bij aankoop van een nieuwe Alpino-tent uit het Hopper- gamma.

voorwaarden

1 deelname per groep. Enkel tenten geproduceerd door Alpino kunnen deelnemen aan de wedstrijd. De wedstrijd loopt van 26 augustus t.e.m. 30 september 22 oktober. De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 oktober begin november via de sociale media van Hopper en Alpino.
De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd en wint een waardebon van 500€ te gebruiken voor aankoop van een Alpinotent bij Hopper Winkel. De prijs is niet voor geld inwisselbaar. Beeldmateriaal ingestuurd in kader van de wedstrijd kan nog publicitair gebruikt worden door Hopper Winkel en Alpino.