Actie nieuwe leden

Deel het Hopper-magazine uit aan nieuwe leden en win een pakket scoutspetten voor je tak.

 

Waarom een extra Hopper-magazine voor leden?

Het Hopper-magazine verschijnt twee maal per jaar, voor de kampen en bij de start van het nieuwe scoutsjaar, en zit bij Over en Weer of Krak?Boem! Nieuwe leden krijgen dus hun eerste Hopper-magazine voor hun eerste kamp, maar na hun eerste weekends. Waarschijnlijk kennen ze Hopper als als hun uniformwinkel, maar ze leren ons aanbod spel- en kampeermateriaal pas dan kennen. En da’s jammer.

Wat en hoe?

Hopper bezorgde eind augustus met de post aan elke groep een pakket met aangepaste Hopper-magazines. Ze zijn bedoeld om uit te delen aan nieuwe leden, op de huisbezoeken of infomoment van kapoenen- of welpenleiding, om mee te geven aan een nieuw lid bij het inschrijfmoment. Jij weet het beste wat in jouw groep werkt, belangrijkste is dat nieuwe leden het magazine krijgen, want er zit wat in voor hen én voor jouw groep.

Korting voor nieuwe leden én een prijs voor de groep.
De cover van het magazine geeft een nieuw lid recht op 15% korting* op één Hopper-artikel naar keuze. Een mooie korting op een slaapzak, matje, zaklamp, zakmes,… . Bovendien wint de groep die de meeste leden naar Hopper-winkel brengt een pakket scoutspetten voor alle leden en leiding van een tak.

Wanneer loopt de actie?

De actie start bij het nieuwe scoutsjaar en loopt tot 31/12/22, dan hebben we een zicht op alle nieuwe leden. Januari 2023 bepalen we de winnaar aan de hand van de ingezamelde covers. Die winnaar contacteren we dan om de takprijs te bezorgen. Succes!

Bedankt om mee van deze actie een succes te maken.*15 % korting geldig op één Hopper-artikel naar keuze met uitzondering van publicaties, grote tenten, tafels en banken.

Hopper en Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopper is het speelse huismerk van Scouts en Gidsen Vlaanderen en heeft winkels en jeugdverblijven. Als merk is Hopper gegroeid uit de nood bij groepen aan :

  • Plaats om te spelen.
  • Ruimte om te kamperen.
  • Een sterk en fair scoutsuniform.
  • Een kwaliteitsvol aanbod aan tenten, kook- en ander kampeermateriaal.

Steeds met focus op Hoppers vijf basispijlers . Hopper ondersteunt groepen met aangepaste scoutsprijzen op de jeugdverblijven, organiseert met de winkel regelmatig groepsaankopen voor specifiek groepsmateriaal, zorgt voor een uitgekiend en kwaliteitsvol aanbod aan groeps- kampeer- en spelmateriaal. Het bewaakt ook de kwaliteit en duurzaamheid van het scoutsuniform.
Van Hoppers marketing wordt niemand rijk. Alle winsten gaan integraal terug naar Scouts en Gidsen Vlaanderen met als doel onze groepen en leiding nog beter te ondersteunen.
#GoScoutIt